Ana Menü

Wallpaper'lar

Başlatan mdc, Kasım 21, 2006, 01:09:19

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CooLDumaN

Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Fatih Furkan

kardeşim gerçekten hepsi senin montajlar ise çok emek sarfetmişsin ben öyle arada sırada yapıyorum sıkıntısı çok iş burdaki arkadaşlarda görsün bilsinler yani alırken bi teşekkür çok görmesinler sana helal olsun kardeşim bunca monatjına gerçekten çok fazla alcağım seimge var senin resimlerinde inşallah böylce binlerce montajımız olur ki zaten piyasada olanların haddi hesabı yok :)

Fatih Furkan

emeğine sağlık cool duman :)

Çarşı photoshop paint shop proya karşı :D :D :D

CooLDumaN

Valla bunlara bu kadar zaman nasıl harcıyosunuz anlamıyorum :)

Ben paintte bile sıkılıyorum :D
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Fatih Furkan

:):) yaparken başlarda sıkılıyorsunda gördüklerin yaptıkların hoşuna gidince devamı geliyo :) yani pek bi sıkılmıyosunda işde biraz zaman alıyo ki oda zaten ben şahsım için stres iin kulşlanıyorum :)

raymannn

Evet kardesim hepsi benim montajlar,firsat oldukca bir seyler meydana cikarmaya calisiyorum,tabiki bayagi zaman harcaniyor ,ama hepsi Besiktas icin,ayrica sende fena degilsin senin resimlerde süper

Alıntı yapılan: Fatih Furkan - Eylül 29, 2007, 01:29:31
kardeşim gerçekten hepsi senin montajlar ise çok emek sarfetmişsin ben öyle arada sırada yapıyorum sıkıntısı çok iş burdaki arkadaşlarda görsün bilsinler yani alırken bi teşekkür çok görmesinler sana helal olsun kardeşim bunca monatjına gerçekten çok fazla alcağım seimge var senin resimlerinde inşallah böylce binlerce montajımız olur ki zaten piyasada olanların haddi hesabı yok :)

hAlil21

Alıntı yapılan: Fatih Furkan - Eylül 29, 2007, 01:57:18
:):) yaparken başlarda sıkılıyorsunda gördüklerin yaptıkların hoşuna gidince devamı geliyo :) yani pek bi sıkılmıyosunda işde biraz zaman alıyo ki oda zaten ben şahsım için stres iin kulşlanıyorum :)

Tabi yaparken biraz araklamalarda illaki oluyor dimi komşu .)
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

BLUE_EYED

KARDEŞİM ÇOK GÜZEL OLMUŞ HEPSİ ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN

raymannn

carsi52

vayy kardeşim çok güzeL oLmuş
eLine sağLık
Bölünür senin için uykular!

yuNuS1903

yuNuS1903

yuNuS1903

vaya.gdünyası