Ana Menü

Henry'e Süpriz Talip

Başlatan erdinc1926, Şubat 09, 2008, 17:54:51

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

Newcastle United Teknik Direktörü Kevin Keegan, Barcelonalı golcü Thierry Henry'yi istediğini söyledi. Arsenal'den, Barcelona'ya transfer olan Henry, İspanyol ekipte istenileni tam olarak veremedi fakat Fransız golcüye İngiltere'den sürpriz bir talip çıktı.

Kevin Keegan, Thierry Henry'yi transfer etmek istediğini söyledi ve ekledi; ''Henry, Premier Lig'de izlediğim en iyi futbolcuydu. Sahada yaptıkları inanılmazdı. Transferde şanslıysanız kimi zaman karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz."

Keegan, 1992-1997 yılları arasında Newcastle'ı çalıştırdığı dönemde, Alan Shearer'i transfer ederek bütün dikkatleri üstüne çekmiş ve takımının sistemini Alan Shearer'ın üstüne kurmuştu.

İngiliz teknik adam, Shearer transferini hatırlatarak ''O zaman da bu transferle herkesi şaşırtmıştık. Yeni bir transfer rekoru kırmak güzel olurdu. Benim amacım bu takıma, taraftarın nefesini kesecek oyuncular getirmek. Büyük bir kulüp olduğumuzu söylemeyi bırakıp, gerçekten büyük bir kulüp gibi hareket etmemiz gerekiyor" dedi.

MARATON.COM.TR DIŞ HABERLER / SİNAN FURTUN
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

carlito1903

Ayrılacağını sanmıyorum Barcelona'dan...

carsi52

İmkansız bu transfer çok zor yani.
Bölünür senin için uykular!

erdibatmaz

başlığı görünce kesin fenerdir dedim kendi kendime ;D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: Free İdea - Şubat 09, 2008, 23:24:48
başlığı görünce kesin fenerdir dedim kendi kendime ;D

:ahaha Bende düşünmedim değil hani..

İmkansız bir transfer, hayal kurmasın Newcastle.
edit

anarchy_34_bjk

henry alsa alsa ancak fener alır o da rüyasında