Ana Menü

Kafkas : Beşiktaş Bizi Zorlayamadı

Başlatan erdinc1926, Şubat 09, 2008, 17:37:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

Kafkas: Beşiktaş bizi zorlayamadı
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşmanın ardından yaptığı basın toplantısında, farkı kaçırdıklarını söyledi

Kafkas, hedeflerinin ligde daha da üst sıralarda yer almak olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

''Galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum. Rakibimizden daha üstün bir oyun sergiledik. İkinci yarıda Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasından sonra daha fazla pozisyon bulduk. Defansımızın rakibimize kolay pozisyon vermemesi beni çok sevindirdi. Beşiktaş bizi zorlayamadı. Beşiktaş'a başarılar diliyorum.''

Kafkas, amaçlarının lig sıralamasında daha yukarılara çıkarak zirveyi zorlamak olduğunu da ifade etti.
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

RCA

kafkas orda beşiktaş bizi zorlayamadı yazıyo ama başlıkta kafkas beşiktaş bizi zorladı dio herhalde yazım hatası var..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

erdinc1926

Adriano

Kendi attığın mesajın sağ üstünde "Değiştir" butonu var oraya basıp başlığı değiştirebilirsin ;)

Çok doğru konuşmuş hiç zorlayamadık, tamamen hakkettiler, Tebrikler Kayseri.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

erdinc1926

gerçekten böyle birşey dememesi gerekirdi sen beşiktaş gibi büyük bir kulübün başına gelmişsin bunları diyorsun korkak istemiyoruz biz sağlam inandık güvendik kırma bu inancımızı güvencimizi

Simurg

hakkettiler ve kazandılar
kendimize çeki düzen vermemiz şartın şartı

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Hak ettiler..

Gökhan Ünalı 7,5 milyon euroya satmayıp klubede oturtmakta Tolunayın ayıbı olsa gerek sölemeden edemeyeceğim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

astbjk1903

gokhan unal 5 para etmez bir oyuncu insallah fener verirde 7 8 mılyon euro kazıklanır eheheh
Her Zaman Her Yerde En Buyuk KARTAL

onaT

gökhan ünal'ın iyi olmadığına kesin kanaati moldova maçında getirdim. sadece yurtiçinde gollerle futbolcu olunmuyor.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Kayserili topçular belki de sezonun en rahat maçlarından birini oynadılar,karşılarında kazanmayı isteyen bi takım yoktu çünkü...

Gökhan Ünal konusuna gelince,bence taktik icabı oynatmadı kontraatak topçusu değil Gökhan onun yerine ilerde daha hızlı olan İglesias ve Cangele'yi oynattı...

pascalyptica

adamlara helal olsun.. ben hayatımda bu kadar kötü bi beşitaş görmedim.. 8-0lık maçta bile 2 tane pozisyonumuz vardı..
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

ZeMaHŞeR

Ağzıma bozdurma lan benim kafkasmısın nesin....Başka takımlara gelince puanları dağıt Beşiktaş'a gelince aslan kesil...Tamam biz futbol adına sahaya hiçbirşey yansıtamadık ama Sen kimsinki Beşiktaş bizi zorlayamadı diyorsun...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

keskinli

kimi zorlayabildikki,kayseriyi zorlayalim?
ayrica hangi takimin hangi takima karsi oynadigi futbolla yargilamayin
kayseri cok üstün oynadi ve yendi bizi
en büyük sucta bizim hocanindir!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin