Ana Menü

Türkiye - İsveç (06.02.2008) 20:30

Başlatan erdinc1926, Şubat 01, 2008, 12:52:29

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Beşiktaş'ın ''Çarşı'' taraftar grubu, Tümer Metin'i çok kızdıracak...
Maçlarda açtıkları sosyal içerikli pankartlarla dikkatleri çeken Beşiktaş'ın ''Çarşı'' taraftar grubu, Türkiye - İsveç maçında da Almanya'da son günlerde Türkler'in yaşadığı yerlerde çıkan yangınlarla ilgili bir pankart açtı.

Eski açık tribüne asılan ''Çarşı Neo-Nazilere de Karşı'' pankartı dikkati çekti.

TÜMER ÇOK KIZACAK

Bu arada maç öncesi kapalı tribünün ortasında kimi Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçe'ye küfürlü tezahürat yaparken, eski Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin'e de ''Tümer Metin'e pembe tezkere'' diye bağırdı.

TRİBÜN DESTEĞİ

Türkiye'nin 13. Avrupa Şampiyonası finalleri öncesinde İsveç ile yaptığı özel maçta, BJK İnönü Stadı tribünlerinin büyük bölümü doldu.

Karşılaşmayı 32 bin kişi kapasiteli BJK İnönü Stadı'nda yaklaşık 20 bin futbolsever izleyerek, milli takıma destek verdi.

Bu arada Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile birlikte protokol tribününde maçı izledi.

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

terim de tepkilerden korktuğu için oynatmadı tümer ablayı...

Biz bu maçtaki futbolla gidersek EURO 2008'e rezil oluruz...

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

gözzde_bjk

Maç Terim harikalarıyla doluydu.İlk defa bir maçı izlerken uykum geldi ama tribünleri dinlemek varken uyunmazdı tabiki.Nihat'ı canla başla oynarken görmek ne kadar beni olduğu kadar şüphesiz hepimizi mutlu etmiştir.Dünden kalan sadece tribünümüz ve Nihat oldu.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Delirdik

Bilmiyorum spor yazarLarı tribüne yükLendi mi ama kapaLı harbi uğraştı açığı kaLdırmaya, aLt tarafı canLandırmaya..
baktı ki istediğini aLamıyor döndüLer fenere tümere gsye

maçın iLk yarısını izLer gibi yaptım. zaten sonra ntvspor'a direk geçiş yaptım. 3. değişikLikten sonra onuda kapadım. hiç bir maç istediğimi vermedi :)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

BjKli_10-ur

Alıntı yapılan: Buz - Şubat 07, 2008, 20:23:57
Bilmiyorum spor yazarLarı tribüne yükLendi mi ama kapaLı harbi uğraştı açığı kaLdırmaya, aLt tarafı canLandırmaya..
baktı ki istediğini aLamıyor döndüLer fenere tümere gsye

maçın iLk yarısını izLer gibi yaptım. zaten sonra ntvspor'a direk geçiş yaptım. 3. değişikLikten sonra onuda kapadım. hiç bir maç istediğimi vermedi :)
Aynen :D
Tribünler harikaydı ben de herkes gibi maçı bıraktım tribünleri dinledim tv de.
Sensiz geçen günlerin ...