Ana Menü

Federasyon'dan süpriz karar 6+2 yabancı

Başlatan akbaba71, Ocak 29, 2008, 16:51:54

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Türkiye Futbol Federasyonu sürpriz bir karara imza attı. Bugün yapılan toplantıda yabancı futbolcu statüsünde değişikliğe gidilme kararı alındı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da yaptığı haftalık olağan toplantısında, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.

Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı. Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya'da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA'nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

appiahla fener anlaşamıyınca boyle bi karar cıktı ilginç gercekten  :) neyse bizde higuaini satmak zorunda kalmıycağız

erdinc1926

bu en çok febe ye yarar bizimde bu halde çok sağlam transferler yapmamız lazım anadolu takımlarının da bittiğinin göstergesi olabilir adamlar nereye kadar gidebilirler
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

MeLo

İyi bari kimseyi göndermek zorunda kalmayız.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Adriano

Bu işte Aziz Yıldırım'ın parmağı yoksa...  >:(
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

akbaba71

MALdonado fenerde acıkladılar az once  :)

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

CHEm !

tamamen fenere yaranmak için yapılmıştır.
appiahın sözleşmesini durduramadılar başka yola başvurdular
kararı verdiler,10 dk sonra maldonado gece istanbulda dediler
yazık
haluk ulusoy baktı tahtı sallanıyo hafiften yaranmaya başladı.
Allah kitap Beşiktaş

NoPasaran

Bizde faydasını göreceğiz yapmayın ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Anarchy*

MeseLa ne gıbı bı fayda gorecegız ?
AkLına geLen bısey var mı VoLkan abı ?

NoPasaran

Kaç yabancımız var..

Higuen
Tello
Ricardinho
Bobo
Delgado
Holosko
Cisse

Kaç yabancın var şimdi ? 7 dimi..6+1 yani..

Şimdi bir yabancı daha alacaksın 6+2 olacak. En azından Higuenden zarar etmeyeceksin, boş yere sözleşme fes etmeyeceksin..

Anladınmı Malatya Kartalları
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Anarchy*

AnLadım da bu kadar kısa surede kımı aLacaksın yabancı oyuncu oLarak ?
Transfer Lıstendekı adamLar MaLdonado gıbı hazırda bekLıyor mu acaba?
O kadar aLternatıfın var mı ?

NoPasaran

6 sına kadar bir topçu alıyoruz merak etme
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

robinho

Aslında Beşiktaş-Liverpool maçındaki seyirciyi ronaldinhoyada izletsen oda gelir ama haluk ulusoy engeller belki!