Ana Menü

Gana 2008 [ Şampiyon Mısır]

Başlatan carlito1903, Ocak 22, 2008, 02:09:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Evet hatta Ahmed Hassan en iyi futboLcu seçiLmişti :)
Bölünür senin için uykular!

Anarchy*

MeLo

Alıntı yapılan: MeLo - Şubat 07, 2008, 07:32:34
Finalin adı :
Kamerun - Mısır
Ne dedim ama ben :)
Sonuna kadar Mısır !
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

TurkishTank

patlamis misir:D

sevmiyom misirlilari... :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

MeLo

Alıntı yapılan: TurkishTank - Şubat 09, 2008, 12:13:21
patlamis misir:D

sevmiyom misirlilari... :)
Ben seviyorum ama :)
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

BerkAy1903

Forza Kamerun!!!!!!
19o3

pAscAliAnUmut

Mısırlılar'da  ZAKY die bir adam var valla fildişi sahilleri'ni mafetti
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

Onu bunu biLmem ben Kamerunu destekLiyorum haLa vazgeçmedim umarım inşaallah mısırı yenicekLerdir vede kupayı aLıcakLardır :)
SaLdır Kamerun !

carlito1903

Bu arada 3.lük maçında Gana,Fildişi Sahilini 4 - 2 mağlup etti...

carlito1903

GANA'DA BÜYÜK FİNAL
Ve Gana 2008'de final heyecanı.... Song'un formasını giydiği Kamerun ile Afrika Kupası'nın son şampiyon Mısır Gana 2008'de finalde karşı karşıya geliyor. Daha önce grup maçlarında karşı karşıya gelen iki takımın şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesecek. Saat 19.00'da başlayacak olan bu müthiş maç Eurosport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MISIR CEPHESİ...
Grup maçlarında Kamerun'u 4-2 yenerek kalitesini ispat eden Mısır, aynı başarılı performansını final mücadelesinde de sürdürmek istiyor. Şampiyona boyunca fazla açıklama yapmayan ve genelde yardımcısını basın toplantılarına yollayan Mısır çalıştırıcısı Hassan Shehata, şampiyon olacaklarını iddia etti.Uzun süredir beraber oynayan oyunculardan kurulu bir ekibe sahip olduğunu ifade eden Shehata, "Karşılaşma önceleri ilaç da alsam uyuyamıyorum. İyi bir ekibiz ve kazanacağız" dedi.

AHMED HASSAN'IN İDDİALI!
Beşiktaş'tan tanıdığımız Ahmed Hassan ise kendilerine güvendiklerini belirtirken, 2006 yılından çok daha iyi bir durumda olduklarını ve Kamerun karşısında galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Mısır teknik direktörü Hassan Shehata'nın Kamerun karşısında kalede Al Hadari, defans hattında Moawad, Fathi, Abd Rodou, Said, orta sahada; Aboutrika, Shawky, Gomaa, Muhammed forvette ise Muhammed Zidan ve Zaki'ye görev vermesi bekleniyor.

KAMERUN CEPHESİ...
Gana 2008'de finale ev sahibi Gana'yı 1-0 yenerek yükselen Kamerun ise grup maçlarında 4-2 yenildiği Mısır'dan intikamını almak istiyor. Kamerun'un 71 yaşındaki Alman teknik adamı Otto Pfister, "Buraya gelmeden önce çok ciddi hazırlık maçları yaptık ve turnuvada oynadığımız ilk Mısır maçı da bunlardan biriydi. Ancak her geçen gün turnuvaya biraz daha adapte olduk ve bu günlere kadar geldik. Artık tek hedefimiz evimize mutlu dönmek." dedi.

ETO'O ŞAMPİYONLUK İSTİYOR
Afrika Uluslar Kupası'nda 6. kez final oynayacak olan Kamerun'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o da Mısır ile oynayacakları maçın kendisini çok fazla heyecanlandırdığını söyleyerek; "Buraya gelene kadar bir çok aşamadan geçtik. Ancak hepsinden de başarılı sonuçlarla ayrıldık. Takımımızdaki uyum üst seviyede. Zaten bizi başarılı kılan temel etkende bu. Şu ana kadar oynadığımız futbolu şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz" dedi. Otto Pfister'in Mısır karşısına; kalede Kameni, defans hattında; Atouba, Song, Geremi, Epalle, orta sahada; Song, M'Bia, Idrissou, Makoun, forvette; Eto'o ve Job ikilisine forma şansı vermesi bekleniyor! Başarılı Alman çalıştırıcı Almanya 2006 finallerinde Togo'nu başında görev yaparken, 1992 yılında Gana'yı çalıştırmış ve ekibi finalde penaltılar ile Fildişi Sahili'ne boyun eğmişti.

carlito1903

Kamerun'u 1 - 0 yenen Mısır şampiyonluğa ulaştı...

Tebrikler Mısır... :)

Non Mollare Mai

Son 7 Afrika Kupasında  6. şampiyonluğuna ulaştı sanırım Mısır..
Tebrikler.
edit

akbaba71

gecen seneden sonra yine kazandılar tebrikler gercekten
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Guti ORÇ.

Favorim Fildişi idi mısır a elenmesi süpriz oldu benim için... helal olsun adamlara...

carsi52

Tühh yaa favorim Kamerunda kahretsin kazanamamışLar.
Yinede TebrikLer Mısır :)