Ana Menü

Göz renginize göre kişilik özellikleriniz

Başlatan Simurg, Ocak 19, 2008, 19:10:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Mavi gözlüler:
Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişilerdir. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşlarıdır. Çevreleri tarafından da çok sevilirler...

Yeşil gözlüler:
Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın bunu bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişilerdir. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar...

Ela gözlüler:
Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar...

Koyu kahverengi gözlüler:
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler...Açık kahverengi gözlüler:
Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar...

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

eyup1903

benim gözümün ne renk olduğu belli olmuyor ne yapacam ben

havaya göre renk değiştiriyor

:D

özLemTA

Ela gözlüler:
Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar...

işte ben :D
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

!_black_eagle_!

Mavi gözlüler:
Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişilerdir. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşlarıdır. Çevreleri tarafından da çok sevilirler

aha tam beni anlatmıs (:
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

Dem@

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

salvador

Ela gözlüler:

kısa ve net başka yorum yok

www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

sercAn1903

bunlar gerçekmi  ???   gerçekse ben hepsinin karışımı bişeyim..ama göz rengim koyu kahverengi   ;D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Banucan

Yeşil gözlüler:
Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın bunu bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişilerdir. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar...

eee doğru söze ne denir :)
FEDA

ilhan mansız_melis

Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar

doğru valla .D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

burak123

Alıntı yapılan: banı - Şubat 24, 2008, 17:51:12
Yeşil gözlüler:

eee doğru söze ne denir :) bncede bnde sinir hiç eksik olmuo:)

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

ZeMaHŞeR

Benim gözümün rengide belli değil... Mavi diyende var yeşil diyende var.. Hatta mavi-yeşil karışımı diyenlerde var :D
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

CR7

Yeşil gözlüler:

cidden beni tarif etmiş
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: MuraT - Eylül 04, 2008, 22:16:43
Benim gözümün rengide belli değil... Mavi diyende var yeşil diyende var.. Hatta mavi-yeşil karışımı diyenlerde var :D

bana da öyle diyorlar ama gerçeği yeşil :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)