Ana Menü

Ve Anelka Chelsea'de !

Başlatan MeLo, Ocak 11, 2008, 17:30:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeLo

Premier League ekibi Chelsea Fransız golcü Nicolas Anelka için kulübü Bolton Wanderers'ı sonunda ikna etti ve yıldız oyuncu için 15 milyon Pound karşılığında anlaşma sağladı. İngiliz basını Fenerbahçe'nin eski yıldızının yeni takımıyla 4.5 yıllık anlaşmaya vardığını belirtti.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Non Mollare Mai

Oynayabilecek kapasiteye sahip. Chelsea'de çok iş yapar..
edit

levent1903

manyak bir para vermisler -- 20 milyon avro ediyor herhalde. gerci abrahimovic de para bol.
ama iyi bir transfer yaptiklarini inaniyorum, birde sezon sonunda Drogba ayrilabilir takimdan ve Anelka icin yollar daha acila bilir.
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Guti ORÇ.

Anelka tam chelseade oynayacak adam bence iyi transfer olmus...

carsi52

Fenerin eski topçusuna bak sen :D
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Anelka ya uyuz oluyorum,umarım yalan bi transfer olur....

carlito1903

Almanya'da yayınlanan Bild gazetesi, dünyanın en pahalı futbolcusunun eski Fenerbahçeli oyuncu Nicolas Anelka olduğunu yazdı.

Gazetede, ''Ne Beckham ne Zidane ne Ronaldinho. O gerçekten de dünyanın en pahalı futbolcusu'' başlığıyla verilen haberde, Anelka'nın toplam 132,1 milyon Euro'yla dünyada bugüne kadar kendisi için en fazla transfer ücreti ödenen oyuncu olduğu belirtildi.

Anelka'nın kimsenin beklemeği rakamlara ulaştığını belirten Bild gazetesi, bu futbolcunun Arsenal 0.76, Real Madrid 35, Paris St. Germain 34.5, Manchester City 19.8, Fenerbahçe 10, Bolton 12 ve Chelsea'den 20.04 milyon Euro transfer ücreti kazandığını yazdı. Gazete'de Anelka'yı Milan'da forma yigen Hernan Crespo 121, Real Madrid'e 73 milyon Euro ile rekor ücretle trasfer olan ve futbolu bırakan Zidane 115.5, Ronaldo 101 ve Ronaldinho'nun 37.4 milyon Euro ile takip ettiği yazıldı.

• Anelka Chelsea'de

Fenerbahçe'den 12 milyon Euro'luk transfer ücretiyle Bolton'a geçen Anelka için şimdi de Chelsea'nin yaklaşık 20 milyon Euro transfer ücreti ödediği ifade edilen haberde, Anelka'nın 2005 yılında Fenerbahçe'yle birlikte lig şampiyonu olduğu hatırlatıldı.

Yine gazeteye göre dünyanın en pahalı futbolcuları listesinde Anelka'yı, bugüne kadar aldığı toplam 115,5 milyon Euro'luk transfer bedeliyle, futbol kariyerine son veren Zinedine Zidane izliyor. Zidane'nin ardından 101 milyon Euro'yla Ronaldo ve 37,4 milyon Euro'yla Ronaldinho geliyor.

Almanya'da ise, en pahalı futbolcunun Galatasaray'dan Olympique Marsilya, buradan da Bayern Münih takımına geçen Franck Ribery olduğu, Ribery için bugüne kadar ödenen toplam transfer bedelinin 27,5 milyon Euro olduğu belirtildi.

Ayrıca, dünyada yılın futbolcusu seçilen Brezilyalı Kaka'nın toplam 8,3 milyon Euro'luk transfer bedeliyle, 9,9 milyon Euro transfer bedeli ödenen ve Chelsea takımında oynayan Alman milli takım futbolcusu Michael Ballack'ın gerisinde kaldığına yer verildi.

[KralKartal]

fenerbahce simdi pisman midir :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

keskinli

ben begenmiyorum anelkayi
belkide bunda türkiyede oynadigi kötü futbol sebeptir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Adam fenerli diye ne eleştirilmiti :)

Şimdi chelsea de..

İlk maç 2-1 ..bir gol bir asist..

Anelka benim için hep bir efsane idi.

Hiç bir zaman futbolcuğunu tartışıp kendimi rezil etmedim :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

ben ilk zamanlarini hep begenmistim,
anelka henry zamanlari,

o zaman superdi ama sonradan begenmedim, fenerdeykende
chelseaye gitti diyede begenmem...benim sevdigim tip forvet degil...
kendine gore iyi olabilir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Ulan herif tam şekil be :D

Problemli tabiri caizse biraz kalkık topçuları severim be  ;D

Artis olacak Futbolcu..

Tuncay dallamasınıda severdim o yüzden :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdinc1926

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Ocak 12, 2008, 13:23:58
fenerbahce simdi pisman midir :)

fener ne pişmanlıklar çekiyodur :D :D :D
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

hAlil21

Nouma bizden ayrıldığında onun gibi hırçın bir futbolcu istemiştim ve aklıma ilk gelen isim ''Anelka'' olmuştu.
Fenerde değil de Beşiktaşa gelseydi Türkiyede daha çok iş yapardı.
Sevdiğim bir futbolcu bakalım Abramovic'in son gözdesi olabilecekmi..
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.