Ana Menü

# 21 PASCAL NOUMA

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 18:51:30

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: Cem Baba - Ekim 19, 2011, 18:35:23
var Volki var. Pascal benim gözumde hic bir zaman efsane olamaz. oynarken sevdigim bi futbolcudan öteye gitmez. fenerlige adim attigimiz yillarin baslangici, sonun yani suanki durum baslangicidir aslinda.

oynarken severdim gönderildikten sonrada sevdim ama bir yere kadar.  " fenerlige adim attigimiz yillarin baslangici, sonun yani suanki durum baslangicidir aslinda. " nokta... tribünü bitik bir kulüp yönetimi bitik bir kulüp takımı bitik bir kulüp. kökten değişiklik şart her anlamda. yönetim, takım ve tribün bakımından değişiklik şart.

CR7

Oynadığı futbol ve sempatik tavırlarıyla taraftarlarımızın gönlünde taht kuran eski oyuncumuz Pascal Nouma, Beşiktaşlılığını bir kez daha gösterdi.

Kongre üyemiz olan Nouma, üye kartını almak için Akaretler'deki kulüp binamızda İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi'yle bir araya geldi. Sıcak diyalogların yaşandığı buluşmada İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Nouma'ya kulübümüze verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Sohbetin ardından üye kartını alan Pascal Nouma, İkinci Başkanımız ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

KOMBİNE KART VE FORMA ALDI

Kongre üyemiz olduktan sonra BJK İnönü Stadyumu'nda bulunan Kartal Yuvası mağazamıza gelen Nouma, Futbol Takımımız'ın bu sezon giyeceği kırmızı formalardan aldı ve taraftarlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kırmızı formayı giyen Nouma, daha sonra BJK İnönü Stadyumu 2 nolu mağazamızda bulunan Kombine Kart Merkezi'nden yeni sezon kombine kartını satın aldı.

İnternet sitemize açıklamalarda bulunan Pascal Nouma, Beşiktaş'ın kalbinde çok özel bir yeri olduğunu belirterek, "Beşiktaş'a yürekten bağlıyım. Kulübümüzün içinde bulunduğu zorluklardan çıkması için elimden geldiğince destekte bulundum. Elimde olsa sahaya çıkıp Beşiktaş'ın yeni zaferlerinde ter akıtmak da isterdim ama bundan sonra bana düşen görev sahaya çıkacak 11 kartal yürekliyi tribünden desteklemek" dedi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Aferin Pascal..

Guzel hareket
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Şu hareketleri alenen yapmasa nasıl olur acaba
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ERHUN

Alıntı yapılan: Cem Goren - Temmuz 30, 2012, 23:28:40
Şu hareketleri alenen yapmasa nasıl olur acaba

Benzer bir yorum yapacaktım tepki gelmesin diye yapmamıştım.
Pascal iyidir güzeldir ama fazla şovmen, tribünlere fazla oynuyor. Böyle oldukça gerçekçiliğini kaybediyor. Al formanı, al kombineni etraftan fotoğraf çektirmek isteyen olursa çektir git evine, işine her neyse.

Gerçi bu yorumum bu haber için geçerli değil, sanırım resmi siteden alınma bir haber. Bu açıklamaları yapmasa yine kötü kişi Pascal olurdu.

Cem Goren

Bende en kısa zamanda gideceğim yuvaya alacağım kırmızı feda'yı ve kırmızı formayı çekip fotoğrafını koyacağım siteye oraya buraya. Bir şey yapılıyorsa milletin gözüne sokularak yapılmaz onu anlatmaya çalışıyoruz ama yok kimse anlamıyor. Bu adamı ben Leeds maçı ile hatırlarım gs maçında boynunu kırma pahasına attığı gol ile hatırlarım ama o şimdi acun'un kıçından ayrılmıyor ve ne zaman unutulmaya yüz tutsa çıkıyor piyasaya.

Biz de forma aldık ne bileyim tişört aldık bileklik aldık hep aldık (ki ben FEDA'nın anlamının içinin bu kadar boşaltılacağını bilsem alem-i cihan üsütümden geçse almazdım o tişörtü) ama bu feda olayından önce de alıyorduk ama sağa sola reklam etmiyorduk. Napalım abi kombine aldıysan kongre üyesi olduysan. Biz de onun için çalışıyoruz ama bas bas bağırmıyoruz diğerleri gibi.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

adam zorla çekin demedi ki yahu.
resmi sitedeki görevliler çekmişler koymuşlar.
adamın suçu ne?

ERHUN

Aynen, önceki mesajımda yazdığım gibi bu haber resmi site çıkışlı, adamlar çekip koymuş buna bir şey demek bence saçma ama genel olarak Pascal medyaya çok oynayan biri. Bu sebepten yaptığı şeyler gerçekçi gelmiyor, kameralara oynuyor izlenimi yaratıyor. Gerçi düşününce bizi bu düşünceye iten Pascal kendisi, zamanında bu kadar medyada yer almasaydı bu haberi görünce "helal olsun Pascal" der geçerdik.

CR7

o konuda haklısınız
ben de aynen öyle düşünüyorum
ama burada bence öyle bir şey yok.
yönetimin aklı sıra bakın pascal aldı hadi sıra sizde mesajı vermeye çalışması

El Maestro

Keşke herkes Pascal gibi olsada şovmen olsa ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Adam gitmiş üye olmuş..

Pascal sonuçta yabancı artık Beşiktaş üzerinden prim yapacak durumuda yok

Ama yinede olmuş bence..

Helal olsun gerçekten Beşiktaşlı oldu artık
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Simdi biz de olabiliriz o zaman, tabii eger Pascal TC vatandasi olmamissa.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Simurg

Yaptığı davranış yüzünden kovuyorsun sonra sevimlilik yönetimle sıkı bağ.
Yönetimede alırlar.
Komik

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Ersin Develi

Cem olaya reklam açısından bakıyorsun doğru ama birde diğer taraftan bak reklam olayına
Mesela feda'da ünlülerden tanıtmasını reklamını yapması istendi ki doğruydu
Bunu da öyle düşün,Nouma bir vitrin,kombine kart alırken taraftar vitrindeki Nouma'yı görünce alma ihtimali daha çok oluyor.

ERHUN

Alıntı yapılan: IL Capitano - Temmuz 31, 2012, 09:21:47
Simdi biz de olabiliriz o zaman, tabii eger Pascal TC vatandasi olmamissa.

Üye olmak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak zorunlu değil. Bir kaç hafta önce gerekli belgeler paylaşılmıştı.

YURTDISINDA YASAYAN TC VATANDASLARI ICIN :

1 Adet Pasaport Fotokopisi
1 Adet Pasaportta Bulunan Oturma Müsaadesinin Fotokopisi
1 Adet Nüfus Cüzdani Fotokopisi (önlü-arkali)
4 Adet Resim

DIGER ÜLKE VATANDASLARI ICIN :

1 Adet Pasaport Fotokopisi
1 Adet Mavi Kart Fotokopisi
4 Adet Resim
1 Adet Türkiye'den alinmis Ikametgah Belgesi*

*Eger Türkiye'de bir adres'de ikametgah kaydiniz yoksa Konsolosluktan alacaginiz Mavi Kart ile Türkiye'de bir tanidiginizin adresine ikamet kaydini yaptirip, daha sonra muhtarliktan Ikametgah Belgesi alabilirsiniz.

Bu evraklar hazirlandiktan sonra  www.bjk.com.tr/tr/cms/uyelik/5/ adresinden indirebileceginiz basvuru ve ödeme formlarini doldurup, 2 tane en az 10 senelik BJK Kongre Üyesinin referansi/imzasi ile kulübe yollamaniz yeterlidir.