Ana Menü

# 21 PASCAL NOUMA

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 18:51:30

0 Üyeler ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Pascal'ın yeri bende ayrıdır. Ayrıydı yani. Ne zaman Acun'un maymunu oldu işte o zaman bi acaba dedim kendi kendime. Biz Pascal'ı Leeds maçında attığı tokatla Fener maçında ki tombalayla yada Gs maçında boynu kırılma pahasına attığı gol ile hatırlıyoruz. Ama şimdi ki nesile bakıyorum Pascal diyince ya Survivor geliyor aklına yada Dans yarışması falan filan
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

bize verdiginin 10 katini Besiktasin adini kullanarak geri aldi ve de almaya devam ediyor. Samata, komik , asi , vurdum duymaz falan filan ama benim gözumde hic bir zaman efsane olamaz.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

KeePSaKe

E seviiliyor ki ismi söyleniyor buna neden tepki veriliyor ki bence çok normal o gün olsam bende bağırırdım Pascal diye hakediyor çünkü...
Since 1903

IL Capitano

mesele o degil Andac.  eger ruhtan filan bahsediliyorsa, tutup bazi futbolculari ruhsuzdiye islikliyorsa, o taraftar grubu cikip baskaninida istifaya davet edecek. yemezler öyle..

fransada dogdu, baskanim cok yasa..

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ekim 17, 2011, 15:43:57
E seviiliyor ki ismi söyleniyor buna neden tepki veriliyor ki bence çok normal o gün olsam bende bağırırdım Pascal diye hakediyor çünkü...

mesele sevilip sevilmemek değil. mesele neler verdiğidir Beşiktaş'a. tamam futbolculuk döneminde severdik kendisini sonrasında da sevdik ama bir yere kadar. sen futbolu bıraktıktan sonra danslarda yarışma programlarında dolanıyor Beşiktaş'a bir faydan olmuyorsa ben sana efsane demem. Efsane Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Rıza Çalımbay vs. bunlardır efsane. o yüzden ekşimiş cacık tadı veriyor artık tribünlerde pascal tezahüratı.

ilhan mansız_melis

Ozan abiye ve Cem abiye katılıyorum bu konuda. Severim Pascal'ı ama Beşiktaş'ın adını kullandığı düşünüyorum.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

iki yil top oynayan adam efsane olur mu zaten?? var mi böyle sacmalik?

DIABLO

Daha dün Sergen e kıskanıyorsun diyen taraftarlar şimdide pascala sardı :)

Sırada kim var ???
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

ilhan mansız_melis

Metin Tekin : Efsane olmak ne haddimize. Tek efsane vardır o da Beşiktaş'tır. :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Ekim 17, 2011, 17:53:12
Metin Tekin : Efsane olmak ne haddimize. Tek efsane vardır o da Beşiktaş'tır. :)

budur iste..  :ok

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Ozan Doğan - Ekim 17, 2011, 17:11:42
Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ekim 17, 2011, 15:43:57

mesele sevilip sevilmemek değil. mesele neler verdiğidir Beşiktaş'a. tamam futbolculuk döneminde severdik kendisini sonrasında da sevdik ama bir yere kadar. sen futbolu bıraktıktan sonra danslarda yarışma programlarında dolanıyor Beşiktaş'a bir faydan olmuyorsa ben sana efsane demem. Efsane Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Rıza Çalımbay vs. bunlardır efsane. o yüzden ekşimiş cacık tadı veriyor artık tribünlerde pascal tezahüratı.

Pascal Beşiktaş'ta oynarken varını yoğunu ortaya koyuyordu ve tribündekilerle daha samimiydi,yakındı bundan dolayı isminin anılması normal bence onun gibisinide bir daha bulamayız eminim bende tabi doğru bulmuyorum medya karşısında fazla gözükmesini ama sırf bundan dolayı futbolculuk zamanında yaptıklarını görmezden gelip silemeyiz.Metin,Ali,Feyyaz,Şifo,Rıza'nın da şüphesiz hepimizin gönlümüzde ayrı bir yeri var.
Since 1903

Ozan Doğan

tabii ki oynarken seviyordum kendisini. çünkü kabullenmiyordu mağlubiyeti ve birşey yapıyordu illaki. yalnız eşek ve su mevzusu var ya öyle birşey oldu pascalınki de. ne bilim hem taraftar oluşturdu bu düşünceyi hemde kendi yaptıkları.

El Maestro

Senin yarın kadar oynasalar şu an şu durumda olmazdık ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Ya arkadas pascal ruhtur ya ruh

2 yil oynamis nasil efsane olmus diyorsunuz ?

Varmi boyle bisey Allah askina

İnsan ilk goruste bile asik olabilir yada baskasinin 10 senede yapamadigini 1 ayda yapabilir

Pascalin su an Kompeladan bi farki yok. İlgimide cekmiyor , carsi grubunuda sevmiyorum

Ama pascal pascal pascal nouma diye bagirmasini sizlerde en az bizim kadr anliyorsunuz.. Ve o sahada dolasan ruhsuzlarda anliyor.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

var Volki var. Pascal benim gözumde hic bir zaman efsane olamaz. oynarken sevdigim bi futbolcudan öteye gitmez. fenerlige adim attigimiz yillarin baslangici, sonun yani suanki durum baslangicidir aslinda.