Ana Menü

Fenerbahçe-Sevilla

Başlatan hellfire, Aralık 22, 2007, 10:55:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pakito14

Ronaldinho'nun yaptığı açıklamada:

''Sevilla iyi takım ama Fenerbahçe turu geçer!'' demiş. Ve bide Fenerbahçe türkiyenin en iyi takımı demiş.

Acaba arkadaşı Roberto Carlos fenerbahçe'ye gelmeseydi aynısını dicekmiydi!!  ;)
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

NoPasaran

Nerede demiş bunları :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CHEm !

fenerden herşey beklenir.gününde olursa kazanabilir fark da yiyebilir.
Allah kitap Beşiktaş

Adriano

Sevilla'nın bu sezon sadece sol ve sağ bek oyuncuları toplam 11 gol atmış diye duydum :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carlito1903

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 20 Şubat Çarşamba günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İspanya'nın Sevilla takımın teknik direktörü Manolo Jimenez, ''Fenerbahçe maçına çok motiveyiz'' dedi.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 24. haftasında deplasmanda Espanyol'u 4-2 yenen Sevilla'nın teknik direktör Jimenez, basına yaptığı açıklamada, ''Bu galibiyetle birlikte moralimiz iki katına çıktı. Fenerbahçe maçı için çok motiveyiz'' şeklinde konuştu.

Jimenez, ligde galibiyet almış bir takım olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Fenerbahçe'nin karşısına çıkmalarının çok önemli olduğunu vurguladı.

Bu arada Espanyol maçının yıldızlarından Capel de Fenerbahçe maçı için, ''Çok büyük bir rahatlık ve güvenle gideceğiz. İstanbul'da büyük bir baskı olacak ama rövanş maçı için iyi bir sonuç almalıyız. Fenrbahçe gibi zor bir rakibe karşı 1 gol atıp yememek çok önemli bir sonuç olur'' değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Manola Jimenez, Fenerbahçe maçı için İstanbul'a götüreceği 20 kişilik kadroyu açıkladı.

Pazartesi günü İstanbul'a gelecek Sevilla kadrosu şöyle:

De Sanctis, Palop, Daniel, Mosquera, Dragutinoviç, Crespo, Fazio, Escude, Adriano, Renato, Poulsen, Maresca, Keita, Jesus Navas, De Mul, Duda, Diego Capel, Kone, Luis Fabiano, Kanoute

Non Mollare Mai

Sevilla'ya can-ı gönülden başarılar.
edit

Batuhan

Alıntı yapılan: Alone Eagle - Ocak 18, 2008, 18:41:02
Arkadaşlar;

Ben bu maçların genelinde kanoute den en az 4 gol bekliyorum...
Luis Fabiano ise bence 2 gol atar...
Deivid ve Roberto Carlos gol atabilir fenerbahçede çünkü carlos sevillayı iyi tanıyabilir...
Navas zaten fenerbahçe defansını kervansaraya çevirir,girençıkar belli olmaz bence...
Palop 1 golde büyük hata yapacak görürsünüz...
Javi Navarro bence hatasız oynayacak ve 1 tanede gol atacak kornerdden gelen bir ortayla......
Maresca ise biraz vasat oynayacak...
1 tane penaltı olacak...
Paulsen ve Carlos frikikten gol atacaklar...
Fenerbahçede Alex De Souza 1 maçın 2. yarısında sakatlanacaktır,eminim bundan,Adriano ve  Escude onu sağ bırakmazlar...
Aurelio veya Gökhan Gönül kırmızı kart görecek...

Nerden biliyorum biliyor musunuz?

Fm 08 de 2011 yılındayım ve ilkgünden beri sevillanın başındayım.O kadar da olsun değil mi?
Tahminlerim Tutarsa repleri bekliyorum ama

hadi bakalım inşallah yanılmam abiler...
Koca hestiy aya bedenem ?

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

Adriano

Adriano

Eduuuu ;D Kendi kalesine ve 1-1.. Saldırsana saldırsana saldırsana Sevilla :)

Non Mollare Mai

Gooooooool ;D

Edu yine yapacağını yaptı :D
edit

akbaba71

Bu Edu gercek fenevli adama harbi helal olsun  :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Guti ORÇ.

halit kıvanç: edu gol krallığına gidiyor...

noumAyberk