Ana Menü

Gs-Sivas

Başlatan CHEm !, Aralık 13, 2007, 12:23:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

klasik olcak ama bunlar bize gelince coşuyolar
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

robinho

Cimcon attımı bizim gibi çekilmiyor dahada saldırıyor .. 3 dakikada 2 gol .. Duy ertuğrul duy .. senin gibi 1-0 olduktan sonra 'Çanakkale Geçilmez' demiyor millet.

erdinc1926

off off diyorum başka birşey demiyorum bizim daha iyi kadromuz var ama sivas kadar iş yapamıyoruz yarın inşallah kazanırız
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

carsi52

Biz kendi evimizde 3 puan hediye ettik sivasa öyLe yolladık.
Gese aLmış bu sene gese götürür liderLiği.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

en azından sivasta önümüzdeki bi takım sonuçta onlara yaklaşmak için bi fırsat bize bu...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

CHEm !

Almina, maçı Galatasaraylı taraftarların arasından izlediğini söyledi, "Babama çok küfür edildi. Ben anlamıyorum, Galatasaray kazandığı halde neden Sivasspor'a ve babama küfür ettiler ?" dedi.

Bülent Uygun kızını teselli ederken, "Liglerde 4 büyük vardır, gerisi teferrüattır" sözleriyle, yayından ayrıldı.

Uygun, maçla ilgili olarak da iki sakat vermelerine rağmen iyi mücadele ettikleri, hatalar sonucu yenildiklerini belirtti, "Ben şampiyon olmamam dediğim zaman bazı gerçekler vardı. 4 oyuncumu sakat verince, yerine koyduğum arkadaşlar bu kısıtlı imkanlarla güzel şeyler yapmaya çalıştı. Oyuncularımı ve Galatasaray'ı kutluyorum" ifadesini kullandı.

milliyet

ayıp be kardeşim.bukadar zorluk arasında bu takım lider oluyorsa saygı duyun biraz.insanlık lazım biraz.
Allah kitap Beşiktaş