Ana Menü

Fb-Gs

Başlatan CHEm !, Aralık 07, 2007, 12:58:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteriş

wotasx

berabere bitsin zaten surungenlere de koyduk acı acı !.... :D

TurkishTank

hayret fenerliler niye bi haftadir hakemi tartismiyorlar...onu anlamis degilim :) ama fener'e inat gs bu mactan puan cikarcak...sonuc 1-1 once gs atijak..fb'de penaltidan baska gol  aticagini sanmiyom...forvet yokki adamlarda... gs'nin namaglup unvanina gelince, bu unvani 34 mac'a cikarmak biraz yurek ister :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

NoPasaran

Kadıköyde durum değişmiyor uzun senelededir..

fener alır..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

banumansiz

bencedee fener alır...
bir farkla..
ve gülümse şimdi... ;)

TurkishTank

ben hislerimde cok formdayim bu hafta..bursa deplasmanin bildim... :) ihsallah bu fb-gs tahminim tutar :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Rebell

fb kasarsa farka gider bence

levent1903

berabere kalirlar bence --  IDDIA ya öyle bastim -  umarim tutar
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

carlito1903

gs fbyi kadıköyde 8 senedir yenemiyor ligde de son galibiyetini 2004 te almış....

BjKcArsi54

yesinler birbirlerini....

ama bence berabere bitecek bu mac..

siyah

bence fener alır
istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

levent1903

fb erken buldu golü
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

levent1903

2. yarida yine erken gol

Guti ORÇ.

maç 2-0 bitti...

Onur*

Bu maçta bana göre Fenerbahçe'nin en etkili isimleri Alex ve R.Carlos olur diye düşünüyordum ve öylede oldu. Alex asist yaptı, R.Carlos'ta asist yapmış sayıldı.

Haftalardır yazılıyor, çiziliyor dünyanın en büyük derbisi diye.. Açıkçası daha bol gollü, pozisyonlu, atağa yönelik olacağını düşünüyordum. Eğer bu maç dünyanın en büyük derbisi ise siz gidip bi Inter-Milan, Arsenal-M.Utd, R.Madrid-Barcelona... maçlarını seyredin de derbi nedir bence oradan öğrenin.
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!