Ana Menü

Düşünülen Yeni Milli Forma !?

Başlatan erdibatmaz, Aralık 02, 2007, 12:41:57

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

Turkuaz renkli Türk Milli Takımı forması, internette ortaya çıktı. İşte o forma;
Nike'ın hazırladığı turkuaz renkli Türk Milli Takımı forması, internette ortaya çıktı. Formanın, tasarım ya da Euro 2008'de Millilerimizin giyeceği forma olup olmadığı henüz belli değil. Kırmızı tonların kullanılmadığı formanın göğsünde bayrağımız var.

Siz nasıl buldunuz..
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

akbaba71

ben beğenmedim turk milli takımının forması oldugunu anlamak cok zor ay yıldız olmasa  bence eski formamız ortasında turk bayrağı olan beyaz  forma olsa daha iyi olurdu
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

edit

özLemTA

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Aralık 02, 2007, 12:50:12
İğrenç.
Sadece Kırmızı Beyaz !

bencede ya. sadece kırmızı beyaz kuLLanıLsa daha iyi oLuRdu.
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Adriano

Nostalji yapılabilir mesela 70'lerin Milli Takım formaları kullanılabilir.. Ama her ne olursa olsun renklerden taviz verilmemeli. KIRMIZI - BEYAZ !
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

erdinc1926

düşülünülen forma kötü beğenmedim ben
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

eRe

mavı beyaz tshorte bayragımız konmus gıbı.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

gözzde_bjk

hayret yanı her mac oncesı forma krızı yapıyorlar ya tebrık etmek lazım federasyonu.Neden var olan ve kabul edılmıs 'klasık' kalıplardan vazgecılmeye calısılarak bıseyler yapılmak ıstenır kı?Bugune kadar olan KIRMIZI-BEYAZ formaların ne zararı vardı da yerıne TURKUAZ kullanılmaya calısılıyor?Neden ınsanlar mıllı takım formasında bayragının rengının harıcınde bırenk gormek ıstesın ki!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

karizwa_006

bu ne yaaa adam gibi yapsalarya şu formayı
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

carsi52

Bölünür senin için uykular!

salvador

bune ne biçim forma hani kırmızı beyaz yakışmıyor bize kırmızı beyaz olsun turkuaz tarzı ne biçim
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Dem@

güzel değil bu forma özellikle turkuaz rengi ne alaka ise sonuçta türkiyeyi temsil edeceği için rengimizi taşımalı kırmızı beyaz

kara kalem

Forma düşünüli epey zaman olmuş ki bugün bu forma satışta.

Sizofreni olabilirim keza bu bir komplo teorisi de olabilir fakat eldekiler gösteriyor ki bunun tesadüf olmadığı aşikar.

Her ne kadar hepimiz istemesekte Turkuaz Türklükle bağdağlaştırılmış bi' renktir ve zaten asıl sorunda buna rağmen bu kadar tepki verilmesi ve tepkilerin bu derece sert olması.

Bugün herkesin sözüm ona katı bildiği ve özellikle 'sözde !' Fenerbahçe'nin aleyhine işlediği lanse edilen TFF'ye Aziz YILDIRIM Tahir KIRAN'ı sokup ''Fenerbahçe bu sezon şampiyon olamaz !'' açıklaması yaptırmadı mı ya da bu açıklama Fenerbahçe'nin bi' kaos ortamı yaratıp hakemleri baskı altına almasına yetmedi mi ? Cevap vermek dahi komik olur. Neyse, dışardan göründüğü gibi olmadığı kesin.

Paşam siz bu ülkenin Süper Kupa Logosunu son güne kadar 27 ülke de resmen açık-seçik sarı-lacivert yayınlamadınız mı, bu ülke Milli Takım'ında oynatılan tek yabancı yine sarı-lacivert değil mi, en son olarakta sarı-lacivert Turkuaz'a dönüştürüldüğünde mi aklınıza geldi Turkuaz Milli Forma yaptırmak ?

Bırakın bu işleri. Ölümüne Portekiz, Çek Cumhuriyeti, İsviçre !
kalem sana akan, kara senin sevdan.

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş