Ana Menü

Ada Kan Ağlıyor...İngiltere Elendi

Başlatan eRe, Kasım 21, 2007, 23:59:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteriş

Helal olsun Hırvatistan'a, acayip oynadılar. Valla malum Liverpool maçından sonra İngiltere'nin elenmesi bir nebze de olsa yüreğime su serpti. :D

akbaba71

Ada'yı batıran skandal!
2008 Avrupa Şampiyonası'na veda eden İngiltere, Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı'nı havalimanında hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına almanın bedelini pahalıya ödedi

İngiltere'nin 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine dramatik şekilde veda edişinin ardındaki sır perdesi aralandı.
Hırvatistan'a 3-2 yenilerek dev turnuvaya gidemeyen İngiltere, maç için gelen Hırvat Federasyon Başkanı'nı, Londra Gatwick havalimanında "hırsızlık" yaptığı gerekçesiyle gözaltına almanın bedelini pahalıya ödedi.
Futbolcularının gözleri önünde yaka paça, çığlık çığlığa gözetim altına alınan Başkan Zorislav Srebric, daha sonra "yanlışlık" yapıldığı gerekçesiyle salıverildi. Ancak bunu içlerine sindiremeyen futbolcular, galibiyet yemini ederek sahaya ayrı bir motivasyonla çıktılar ve İngiltere'yi kupa dışına iterek "intikam" aldılar.
Manchester City'de forma giyen Hırvat defans oyuncusu Vedran Corluka, olayla ilgili "İngilizler, inanılmaz derecede kibirliler. Onları yenerek kupadan elemek bizim için zevkti. Bunu hak ettiler, çünkü başkanımızı havalimanında işlemediği bir suçtan alıkoyacak kadar da küstahlar" dedi.
Havalimanındaki olayın, o sırada gazete almakta olan Srebric'in, Hırvat takımının geldiğini görerek onlara doğru hareketlenmesi ve bu sırada görevlinin de polise "Parayı ödemeden kaçtığı" yönünde bilgi vermesi üzerine meydana geldiği öğrenildi.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

siyah

iyi oldu ingilizlere daha beter olurlar inşalllah
istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

eyup1903

nasıl sevindim anlatamam içimin yağları eridi valla

melankolizm

futbolda hem kan ağlamaları dileği ile..
beter olsunlar.

carsi52

beter oLsunLar
geçmiş oLsun bi yerLeri fazLa kaLkan ingiLizLere
Bölünür senin için uykular!