Ana Menü

Kralkartal.com Radyo artik yayinda...

Başlatan [KralKartal], Kasım 16, 2007, 22:04:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Alıntı yapılan: erdibatmaz - Kasım 18, 2007, 19:54:39
evet

Flatcast arbeitet im P2P-Verfahren. Es konnte kein geeigneter Knoten gefunden werden, von dem [otomatik editlenmistir] die Sendungsdaten empfangen können. Vorallem wenn wenig Teilnehmer in einer Sendung sind, liegt das Problem vielleicht garnicht bei Ihnen. Wenn das Problem aber öfter auftritt, sind die häufigsten Ursachen:

[otomatik editlenmistir] haben eine "Personal Firewall" installiert, wie z.B. ZoneAlarm, XP Firewall etc. die eine optimale Teilnahme am P2P-Verfahren verhindert. Schalten [otomatik editlenmistir] in dieser Firewall UDP Port 40123 frei.

[otomatik editlenmistir] sind über einen Router mit dem Internet verbunden. Legen [otomatik editlenmistir] ein festes Mapping von UDP Port 40123 auf Ihren Empfangsrechner an Erklärungen für die entsprechenden Routereinstellungen bzgl. Mapping (PortForwarding) findet man unter http://www.portforward.com/routers.htm

bu yazı çıkıyor
burada almanca yaziyor ama yazinin bazi yerlerinde otomatik editleme oldugu icin sorunu cözemedim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

akbaba71

s i e  yazıyor galiba otamatik editlenen yerlerde sie
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

flatcast p2p düzeninde calisan bi program,sizin yayina baglanmaniz icin gerekli nokta bulunamadi.özellikle yayinda az kisinin olmasindan dolayi baglanti kurulamamis olabilir,buda sizden kaynaklanan bi sorun olmayabilir.
problem sIkca yasaniyorsa asagida yazilan problem olusmus olabilir
bilgisayarinizda bulunan firewall programlari(örnegin:ZoneAlarm, XP Firewall )baglantinizi engelleyebilir
firewallda  40123 numarali prtu serbest birakmaniz problemi cözebilir
router üzerinden baglanti kuruyorsaniz,router üzerinde sabit bi mapping yaparak router ayarlarindan yukarida yazili olan portu serbest birakabilirsiniz.
elimden geldigince tercüme yapmaya calistim fakat ingilizce terimlerde oldugu icin sonunu pek iyi aciklayamadim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

nbacem

biraz daha istitkrarlı yaın yapın 3 kere de 1 kere yayın buluyorum... ama oda hemen gidiyor... :):):)  neyse herkesin işi gücü vr değilmi... iyi çalışma ileride daha iyi olacaktır...
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Alves

Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Alves

Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Kralkartal.com Radyo malesef çok ihmal edildi..

DJ alımı yapılması gerektiği aşikardır..

İsteyen olursa ve bu işi bıkmadan usanmadan zevkle yapacak birileri varsa gelsin bizimle paylaşsın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Alves

Abi bu sene ÖSS ye hazırlanıyorum

Eğer mazeretimi geçerli görmüyorsanız görevime son verebilirsiniz

Radyoyu açmayı bende çok istiyorum ama olmuyor

Hem okul hem dershane...

Batuhan

volkan abi ben görevimi yerine getiremediğimi düşünüyorum.
gerçekten sene bbaşı demiştim pazar akşamları ben yaparım diye fakat yapamıyorum.
teknik bir sorun da değil, fakat şevkim kırıldı artık
ilk başladığında ne güzeldi en az 5 kişiye yayın yapıyordum
fakat sonra 1 kişi gelmeye başlayınca
Djlerin de şevki kırıldı yani
ben görevimi yapmıyorum,hatalıyım fakat ben yaptığımda da gelen olmuyor.
pazar günleri ise dershanede öğlenci olduğum için şu sıralar akşam hiç bir etkinliğim olamıyor malesef.
kamyon çarpmış gibi oluyorum yani
Koca hestiy aya bedenem ?

Alves

Alves

beckyZWICKY

Göreve Talibim.

Fakat, daha önce hiç yapmadım tecrübem yok binlerce müzik arşivimde mevcuttur her telden.

Belirli gün ve saatler için söz veremem aksatırsam olmadık işler çıktığında mahçup olacağım için.

Günün büyük bölümünde zaman ayırabilirim.

Tek sorun, işi bilmiyorum

Yardımcı olabilecek ve öğretecek varsa göreve üstlenebilirim
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..