Ana Menü

Türkiye 0-1 yunanistan

Başlatan CHEm !, Ekim 16, 2007, 10:41:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

keşke yenseydik yazık oldu
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Non Mollare Mai

Tek kelimeyle yazıklar olsun.
Bütün küfürleri etmek geliyor içimden.
edit

akbaba71

bir mağlubiyet ancak bu kadar hak edilir diyorum başka bi şi demiyorum
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

erdinc1926

çok kötü oynadık tribünde bir kızım fatih terim istifa diye bağırırken,diğer kısımda imparator fatih terim diye bağırdı bence bu şekil bağıran kısım türkiye'nin halinden çok memnunlar galiba

erdibatmaz

alkışlama olayı ayrı bi vakaydı zaten
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

akbaba71

yediğimizden golden sonra ultraslan sloganları aurelio ve gs li oyuncular hariç herkesi yuhalamalar butun tribunler istifa derken imparator demeler ve daha niceleri

erdinc1926

maç sonu gerçekten çok kötüydü

erdibatmaz

taraftar futbolcuları stres altına soktu şahsen ben futbolcular adına endişelendim rahat oynayamıyorlardı aşırı ama
bitti, dağılın.

akbaba71

stres olsa bile futbolcular uzerinde en azından bişiler yapmak gerekir hayatımda gordugum en net 1-0 ile biten maç buydu heralde

erdinc1926

doğru düzgün bir atağımız bile yok rıdvan dilmenin dediği gibi farkı kaçırdılar

Non Mollare Mai

Bizim orda yaptığımızı yunanistan burada yaptı.
Gerçi biz yunanistandada pozisyon verdik. Ama değerlendiremediler.
Yunanistana canı gönülden tebrikler. Neredeyse pozisyon vermediler.

Bravo çocuklar sizede. Bir ülkenin evinde nasıl rezil olacağını daha iyi izlettiremezdiniz.
Şehitlerimizde gurur duyuyor sizlerle. Ay yıldızın hakkını süper veriyorsunuz son maçlarda.
Aldığınız milyon dolarlar helal olsun size.

Şimdi gidin eve ılık bir duş ve milyon dolarlık evlerinizin sıcak yatağında rahat rahat uyuyun.
edit

freedom forever

sen git bosnada puan bırak,malta da dudak uçuklat,moldova da rezil ol. Ondan sonra Yunanistan'ı deviriyim demeye kalk. Adama gülerler tıpkı bu akşam olduğu gibi,tebrik ederim maçları kafaya takmayın dolarların tadını çıkarmaya bakın.
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

husoeagle

hiç futbol oynamadığımız bir maçtı hoş bi kaç maçtır hiç oynamıyoruz orası ayrı konuda
gitgide artan bir çöküş var toparlanmak lazım

ayrıca aurellio yu alkışlayıp diğer futbolcularımızı yuhlayan taraftarlarıda kınıyorum her ne olursa olsun onlar evlatlarımız

erdibatmaz

taraftar orda gaza geldi zaten ofsayt gol moraaalim bozuldu akşam akşam
bitti, dağılın.

freedom forever

Erdi ofsayt olsa kaç yazar olmasa kaç yazar. Adamların kaleye ardanın posizyonundan başka posizyon yapamamışız.
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.