TD'ye yazdığımı buraya da koyayım görüşüm belli olsun.
Yalçın Ayhan'a yapılan terbiyesizlik, Önder Özen'in günden güne yenmesi ve sonunda gönderilmesi, bilip bilmeden her şeye karışmaları (Demba Ba'yla Mame Diouf'u karıştırıp yorum yapmak) vs. bunların bendeki kredisini - lere düşürdü. Demba gelirse bizim için son yıllardaki en büyük transfer olacak, ne fayda sağlar beraber göreceğiz ne futbolcular gelip top oynayamadı bu ligde ama isim olarak büyük bir ismin gelmesi bile yönetim hakkındaki görüşlerimi +'ya çeviremedi. Yanlış yolun yolcususunuz FO ve ekibi. ANÇ falan el ele, YD döneminden esintiler sunuyorlar bize. Titreyip kendilerine dönmeleri lazım yoksa Messi'yi getirseler bile güle güle, futbolcu meraklısı, yıldız budalası değiliz.
Demba hoş geldi, büyük transfer. Karakterli adam diye biliyorum, ben sadece futboluna bakanlardan değilim. Bu armaya yakışacak biri olduğunu düşünüyorum.
Herkes farklı farklı sevincini dışa vurur kimseye karışacak değilim, kimsenin haddinede değil ama şu havaalanı karşılamaları çok komik hâl aldı. Mihriban (sarı saçlarını bağlamışım gönlüme...) melodisinde Demba Baaaa diye bağırmalar, tekbir Allahu ekber demeler falan hoş değil. Adam gelsin futbolunu oynasın bağrımıza basalım. Böyle gelenler sonra yalnız dönüyor.